Description

Hallo vrienden,

We zijn ons bewust van alles wat er aan de hand is met betrekking tot COVID-19. We staan ​​in geloof tegen dit virus en bidden om snelle en volledige genezing. We willen de overheidsregels in de omgeving op de voet volgen en respecteren en de aanbevelingen van de CDC op ons nemen. Helaas heeft dit invloed op ons evenement. We werken samen met ons team en locatie om dit evenement opnieuw in te plannen, zodat het veilig en gemakkelijk is voor alle betrokkenen.

Met betrekking tot een toekomstige datum zullen we u op de hoogte houden wanneer we ons bewust worden van een geschikte en beschikbare timing. Het spijt ons zeer voor dit ongemak, aangezien we begrijpen dat het zowel teleurstellend als moeilijk is met betrekking tot reisplannen. Bijna iedereen zou in staat moeten zijn om hun reisschema te annuleren / crediteren, aangezien luchtvaartmaatschappijen en hotels zich dienovereenkomstig aanpassen vanwege wereldwijde beperkingen en veiligheidsvoorschriften.

Gedurende deze tijd bidden we voor u, uw gemeenschap en uw gezin. Als je vragen hebt, neem dan contact op met dustin (at) worshipcoach.co

Zegeningen,
THE WORSHIP COACH TEAM


Sluit je aan bij Rick Pino op 5 april in de regio Amsterdam voor een krachtige workshop van 1 nacht aanbidding ontworpen om je groei als een zelfverzekerde aanbidder te versnellen!

Plaats:

Medialoods

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk


Groepstarieven:
Als u een groep van 10 of meer personen heeft, kunt u ons een e-mail sturen HERE voor een promotiecode van 20% korting op uw keuze voor algemene of premier tickets.

 

Over het evenement:

Wanneer u Zijn hoven met lof betreedt, zal Hij uw situatie met kracht ingaan! Kom en ervaar een nacht van aanbidding, lesgeven, uitrusten en activering met Rick Pino. Doe mee en leer om los te komen van angst, groei in vertrouwen en autoriteit als een aanbidder en verhoog je intimiteit met God op een nieuwe en frisse manier.


Premium toegang - BESTE WAARDE (Inchecken om 17:45 uur)
   - Vroege ingang
   - Premium zitplaatsen
   - Privé-vragen en antwoorden om 18.15 uur
   - Theology of Worship E-Course (direct downloaden na registratie)
   - Audio-opnamen van de Q&A en de workshop
   -  Avond workshop
   - GRATIS maand op Worship Coach (€30 waarde)

Algemene toegang (Inchecken om 19.00 uur)
    - Algemene zitplaatsen voor de workshop
    - Theology of Worship E-Course (directe download na registratie)

Evenementenplanning:
17:45 uur: Premiumregistratie begint
18:15 uur: privé-vragen en antwoorden voor houders van premium-tickets
19.00 uur: algemene registratie begint
19:30 uur: Workshop begint / aanbidding begint
21.30 uur: Workshop eindigt


Info over gratis E - cursus:

 

Krijg direct toegang tot deze exclusieve training die u onmiddellijk kunt toepassen op uw persoonlijke aanbidding, aanbidding leiden, liedjes schrijven of tijd met God!

In deze E-cursus zult u:
   - Leer de 3 Bijbelse doeleinden van aanbidding kennen
   - Ontdek mijn grootste geheim over hoe je als autoriteit een krachtigere en zelfverzekerde aanbidder kunt worden
   - Krijg toegang tot praktische manieren om God te boeien over steden, regio's en naties
   - Verbeter onmiddellijk uw begrip van de kracht van overeenstemming in de plaats van aanbidding


Restitutie-disclaimer: alle kaartverkoop voor Worship Coach-evenementen is definitief, tenzij als gevolg van een medisch noodgeval, waarbij alle restituties per geval worden betaald. Indien een terugbetaling wordt gegeven, bedraagt ​​deze 80% van de oorspronkelijke ticketkosten. Aangezien de meeste van onze evenementen zijn uitverkocht, worden 21 dagen voorafgaand aan het evenement geen terugbetalingen gedaan. Uw betaling is strikt voor deelname aan dit evenement. Het geld kan niet worden overgedragen naar andere producten of online bronnen. Dank je.

Venue Details
Medialoods
23 Galvanistraat, Nijkerk, Gelderland, 3861 NJ, Netherlands